Följ oss på

Valentino: At the Emperor’s Table - bok / New-mags

 

 

1 399 kr

I lager

Som moderedaktör och vän André Leon Talley skriver i inledningen, ”Valentino Garavani designer sina luncher och middagar, i alla sina hem, på det sätt som han har skapat crescendos och algros-liv under sin fyrtio plus-åriga karriär som en av de största haute couture designers och high-fashion-ledare i världen. ”

Skönhet och underhållande har länge varit passion för Valentino. ”Jag är kär i skönhet”, medger han i bokens öppning. “Jag har alltid älskat vackra föremål.” Även bortom de konkreta objets d’art som finns i var och en av sina bostäder, definieras Valentinos excellens som värd av värmen och glädjen som han skapar för sina gäster.

”När du kommer in i hans värld, kommer du in i lyxvärlden; du kommer in i ett sällsynt och överdådigt men ändå varmt utrymme, ”tillägger Talley. Atmosfären framkallar ”glädjen att dela och glädjen över att leverera en magnifik matupplevelse i en miljö av förundran och originalitet; delning med familj, vänner och gäster; dela bra konversationer som ganska ofta animeras; och delar vackra blommor, särskilt från Valentinos egna trädgårdar, ”fortsätter han i sin introduktion.

Mer information

Leverantör

Taggar

Kategorier