Följ oss på

Universal rengöring - 1000ml / Humdakin

UNIVERSAL RENGÖRARE
1000 ml.

Detta är ett effektivt universalrengöringsmedel som perfekt tar bort föroreningar från ytor. Det kan användas på alla ytor som tål vatten, såsom målade, trä- och keramiska ytor. Tvättmedlet berikas med antistatiska tillsatser och naturliga extrakt från havtorn och salvia för en mjukare rengöringsupplevelse. Använd Universal Cleaner regelbundet för att hålla antalet bakterier lågt och ditt hem rent och luktande.

Använd Universal Cleaner med vår HUMDAKIN sprayflaska för enkel daglig rengöring. Tillsätt en liten tesked Universal Cleaner i 500 ml vatten, skaka sprayflaskan och du är redo att spraya och rengöra! Torka av med en fuktig diskduk.

Tips: Använd universalrengöraren för att tvätta golven! Förbered en hink av blandningen enligt förklaringen nedan och använd en ren golvduk för att torka av golven. Följ upp med en torr kökshandduk för att säkerställa att allt överskott av vatten tas bort. Genom att använda universalrengöraren på dina golv kommer du att ge en härlig, ren doft av havtorn i ditt hem.

139 kr

Denna produkt är ett koncentrat. Rekommenderad dosering: tillsätt 30 ml (två matskedar) Universal Cleaner till fem liter måttligt varmt vatten. Tänk på miljön när du doserar tvättmedlet – använd inte för mycket. Rätt dosering minskar miljöpåverkan.

HUMDAKIN universalrengöringsmedel är pH-neutralt och utan hårda kemikalier, så det kan användas i alla rum – även barnrummen.

– Blanda inte olika rengöringsprodukter.
– Använd en ren, fuktig trasa efter avtorkning för att undvika ränder.
– Använd alltid varmt vatten för rengöring.

HUMDAKINs flytande produkter är fria från parabener, färgämnen, eteriska oljor, kemiska parfymer, hormonstörande ämnen och cancerframkallande ämnen. HUMDAKINs produkter innehåller allergivänlig parfym och endast milda konserveringsmedel. HUMDAKINs flytande produkter testas dermatologiskt.

Förpackningen är gjord av återanvändbar plast.

Ingredienser: mindre än 5% nonjoniska tensider, konserveringsmedel (2-fenoxietanol) och parfymer.

Mer information

Leverantör

Taggar

Kategorier