Följ oss på

Diskmedel, 750 ml / Humdakin

HUMDAKIN DISKMEDEL
750 ml.

Detta är ett flytande diskmedel som effektivt tar bort fett och matrester. HUMDAKiN diskmedel är både effektivt, doftande och dekorativt i ditt kök – perfekt för daglig rengöring och styling av köket!

Diskmedel innehåller en speciell komposition med vårdande extrakt av havtorn och salvia, som hjälper till att skydda huden och lämnar dina händer mjuka efter användning. Tvättmedlet är unikt för sin långvariga doft.

Tips: Använd diskmedel med den biologiskt nedbrytbara HUMDAKIN diskborsten och vår kökshandduk i ekologisk bomull för en effektiv, snygg och hållbar rengöringsupplevelse.

ANVÄNDARINSTRUKTIONER
Denna produkt är ett koncentrat. Rekommenderad dosering: en pump disktvål i fem liter varmt vatten. Skölj med rent vatten efter rengöringsmedlet direkt på det smutsiga föremålet. Tänk på miljön när du doserar tvättmedlet – använd inte för mycket.

HUMDAKINs flytande produkter är fria från parabener, färgämnen, eteriska oljor, kemiska parfymer, hormonstörande ämnen och cancerframkallande ämnen. HUMDAKINs produkter innehåller allergivänlig parfym och endast milda konserveringsmedel. HUMDAKINs flytande produkter testas dermatologiskt.

139 kr

Beställningsvara (2-5 veckors leveranstid)

Förpackningen är gjord av återanvändbar plast.

Ingredienser: Mellan (inte mindre än) 5% och (högst) 15% anjoniska tensider, mindre än 5% amfotera tensider, konserveringsmedel (2-fenoxietanol) och parfymer.

Mer information

Leverantör

Taggar

Kategorier