Följ oss på

The Parisians: Tastemakers at Home - bok / New-mags

 

 

899 kr

I lager

Tjugofem världsklassdesigners bjuder in oss i deras privata franska bostäder, som ger intim tillgång till deras kreativa universum och rik inspiration för hemmastil.

Att kliva in i de privata bostäderna i Frankrikes ledande smakproducenter ger oöverträffad inspiration för interiörer med en personlig känsla. Från en modernistisk tillflyktsort till en urban-pop-lägenhet, och från ett eklektiskt skåp av nyfikenheter till ett artonhundratalets hotelldetalj, visar varje atmosfär ett perfekt behärskande av föreningar mellan färg, mönster, volym, material och dekorativt geni.

Pierre Yovanovitchs eleganta, puristiska känslighet tillför sitt sjuttonhundratalets slott i Provence. Pierre Passebon, ägare av det berömda Galerie du Passage i Paris, har inrett sitt omsorgsfullt kuraterade hem med en lysande blandning av stamkonst, Wiener Werkstätte mästerverk och design från 1930-talet. Smyckesdesigner Lorenz Bäumer egna inre skapelser kompletterar de resoluta samtida bitarna av moderna mästare som Ingo Maurer, Ettore Sottsass och Verner Panton i sin ljusa, ständigt utvecklande lägenhet. Modedesigner Gilles Dufours eklektiska samlingar inkluderar historiska målningar från 1800-talet, klassiska skulpturer och Christian Bérard-ritningar, visade tillsammans med ett menageri av skulpturer av Claude och François-Xavier Lalanne.

Dessa privata bostäder, var och en skapade av en esteté i världsklass med ett kresande öga, erbjuder en rik palett med inspirerade idéer för hemmet.

Mer information

Leverantör

Taggar

Kategorier