Följ oss på

ROLEX the watch book / New mags

Rolex The Watch Book

Informativ text och hundratals foton är ett passande testament till det världsberömda Rolex-varumärket respekterade armbandsur-expert och historiker Gisbert L. Brunner delar sin omfattande ämneskunskap ännu en gång ett måste för klocksamlare, entusiaster och alla som vill bli en

Ingen tvekan om det, Rolex är en kronometrisk legend. Företaget grundades 1905 av Hans Wilsdorf, ett bayerskt marknadsgeni som fokuserade på innovation. Watch-entusiaster har Wilsdorf att tacka för många enastående modeller och tekniska framsteg, inklusive de första officiellt certifierade armbandsurna, det vattentäta Oyster-huset, Datejust och sportklockor som Submariner-dykarens klocka, som går tillbaka mer än femtio år.

Även om denna bok ger den otroliga traditionen sin skyldighet, ägnar den också gott om utrymme för nutiden. Rolex är tillverkad i enlighet med exakta specifikationer och kombinerar det yttersta i sofistikerad lyx med avancerad precision. Allt detta och mycket mer är ditt att njuta av i den tredje volymen av den framgångsrika serien Book Watch.

Rolex The Watch Book

Inbunden, 220 sidor

Format: 25 x 32 cm

899 kr

I lager

Mer information

Leverantör

Taggar

Kategorier