Följ oss på

Rengöringsgel för händerna - 60 ml / Humdakin

HANDRENGÖRINGSGEL – 70% alkohol
60 ml.

Håll händerna rena när du är på språng! Handrengöringsgelen fungerar som de handdesinfektionsmedel du känner till, men vi har tillsatt glycerin och aloe vera för att hålla dina händer fuktade och vårda.

Den speciella formeln rengör och fräschar upp dina händer och är lätt att ta med dig när du är på språng. Formeln absorberas lätt och innehåller lämplig mängd alkohol för att döda de flesta bakterier. Med sin snygga och klassiska design passar den rätt in i de andra Humdakin-produkterna i ditt hem. Förvara den i väskan tillsammans med 60 ml. handlotion, så att du kan hålla händerna rena och fuktade när du är på språng.

Doftfri. Innehåller 70% alkohol, glycerol och aloe vera.

ANVÄNDARINSTRUKTIONER:
Sprid en liten mängd gel i dina handflator och sprid runt tills de är torra. Se till att komma ihåg mitten av dina handflator, mellan fingrarna och runt handlederna. Skölj inte!

70 kr

ANVÄNDARINSTRUKTIONER:
Sprid en liten mängd gel i dina handflator och sprid runt tills de är torra. Se till att komma ihåg mitten av dina handflator, mellan fingrarna och runt handlederna. Skölj inte!

Ingredienser: Alkohol Denat., Aqua, Propylenglykol, Glycerin, Karbomer, Trietanolamin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Kaliumsorbat, Sodium Benzoate
___

OBS: Det finns en skillnad mellan handrengöringsgel och handdesinfektionsmedel. Det är två olika produkter och kan användas på olika sätt.

Den nya handrengöringsgelén från Humdakin innehåller 60% alkohol, glycerin och aloe vera-extrakt. Valet av att använda 60% alkohol baseras på officiella studier från många organisationer som säger att minst 60% alkohol krävs för att döda många typer av bakterier, inklusive koronaviruset som de känner det nu.

Studier visar också att det bästa sättet att bekämpa koronavirus är att tvätta händerna korrekt med varmt vatten och tvål. Men när vi är ute och reser är det inte alltid möjligt att tvätta händerna. Därför har vi skapat denna handrengöringsgel som du kan ha med dig när du är på språng. Även om tillförlitliga källor säger att 60% alkohol räcker för att bekämpa koronaviruset, finns det påverkande faktorer som kan påverka desinfektionsegenskaperna, till exempel hur rengöringsgel appliceras. Därför vill vi inte marknadsföra handrengöringsgeln som något som dödar koronaviruset, även om det har skapats baserat på kriterierna från officiella källor.

Mer information

Taggar

Kategorier