Följ oss på

PRADA catwalk - bok / New Mags

698 kr

En bländande och auktoritativ titt på tre decennier av Pradas banbrytande modedesigner genom fantastisk banfotografering

Grundades 1913 som ett lädervaruhus i Milan, kom Prada in i modefältet när Miuccia Prada tog roret i företaget 1979. Efter att hon först fokuserade på accessoarer presenterade hon husets första modekollektion 1988, och förvandlade snabbt Prada till ett av världens mest inflytelserika lyxmärken. Hennes djupt personliga, sofistikerade och subtila subversiva tillvägagångssätt fungerar ofta mot klichéerna av skönhet och sexig när hon med egna ord strävar efter att vara ”smartare eller svårare eller mer komplicerad. . . eller fler nya. ”

Denna volym publicerades i samarbete med Prada för att fira 30 år av trend-skapande skapelser, och erbjuder en omfattande och definitiv historia av huset. Var och en av Pradas samlingar organiseras kronologiskt genom en beskrivning av dess inflytande och höjdpunkter och illustreras med fantastiska catwalksbilder av modeller som Naomi Campbell, Kate Moss och Gisele Böndechen som visar kläder, accessoarer och skönhetsutseende. Med en biografisk profil av Miuccia Prada och ett omfattande referensavsnitt återspeglar denna stiliga och välforskade retrospektiv passionen, hantverket och den kreativa andan som definierar Prada.

Mer information

Leverantör

Taggar

Kategorier