Följ oss på

MOLEKYL 2 - Ljusstake Mässing / Gejst

Produktnamn: Molekyl
Produktkategori: levande ljus
Variant: 2
Färg: mässing
Material: stål
Mått: Cylinder: Ø: 2 cm, H: 3,3 cm Stålkulor: Ø: Ø: 1,5 cm, Ø: 0,6 cm

945 kr

Bestående av ett metallrör, ett magnetiskt och många stålkulor, Molekyl levande ljus är en unik ljusstake som leker med material, magnetism, former och individualitet samtidigt. Den slutliga designen av Molekyl är oavslutad, med den ultimata formen som du bestämmer.

Molekyl levande ljus 2 är ett paket med 2 x Molekyl levande ljus 1.

Varje ljusstake har 25 stora och 25 små stålkulor och en stark magnet. Med oändliga möjligheter att ordna bollarna och ljusröret som du vill är inga två Molekyl-ljusstakar samma.

Kärnan i Molekyl är individualitet och personlig skapelse. Eftersom alla elementen hålls samman med en magnet som är tillräckligt kraftfull för att interagera genom icke-magnetiska material, skapas unika föremål som verkar utmana fysiska lagar.

Använd ljusstaket som ett mittstycke på bordet eller i fönsterbrädan. Kombinera flera ljusstakar för att skapa en traditionell jul- eller säsongsskärm. Eller ta ett djärvare tillvägagångssätt genom att placera ljusröret ovanpå bollarna som om det flyter över ett kluster av molekyler. Placera några av stålkulorna under ett tunt bord för att leka med uppfattningar om rymden och tyngdkraften. Alternativt kan du skapa din design med bara de stora eller små bollarna tillsammans.

Instruktion: Använd de stora bollarna för att bygga en bas och dekorer sedan med de små bollarna.

Mer information

Leverantör

Taggar

Kategorier