Följ oss på

MOLEKYL 1 - Värmeljushållare Mässing / Gejst

Lagervara

589 kr

Beställningsvara (2-5 veckors leveranstid)

Bestående av ett metallrör, magnetisk sfär och många stålkulor är Molekyl en unik ljusstake som leker med material, magneter, former och individualitet samtidigt. Den slutliga designen av Molekyl är oavslutad, med den ultimata formen som du bestämmer.

Varje ljusstake har 20 stora och 20 små stålkulor. Med oändliga möjligheter att ordna bollarna och ljusröret som du vill är inga två Molekyl-ljusstakar samma.

Kärnan i Molekyl är individualitet och personlig skapelse. Eftersom alla elementen hålls samman med en magnet som är tillräckligt kraftfull för att interagera genom icke-magnetiska material, skapas unika föremål som verkar utmana fysiska lagar.

Använd ljusstaket som ett mittstycke på bordet eller i fönsterbrädan. Kombinera flera ljusstakar för att skapa en traditionell jul- eller säsongsskärm. Eller ta ett djärvare tillvägagångssätt genom att placera ljusröret ovanpå bollarna som om det flyter över ett kluster av molekyler. Placera några av stålkulorna under ett tunt bord för att leka med uppfattningar om rymden och tyngdkraften. Alternativt kan du skapa din design med bara de stora eller små bollarna tillsammans.

Mer information

Leverantör

Taggar

Kategorier