Följ oss på

Mammuth chair - black velvet (flera alternativ) / Norr11

Leveranstid: ca 4-6 veckor

Från 22 990 kr

  • Black
  • Dark Stained
  • Natural
Nollställ

Mammoth-stolen är designad av den danska designern Rune Krøjgaard och den norska designern Knut Bendik Humlevik, Mammoth Chair är en välkomnande modern vingstol. Vingarna sträcker sig utåt från sätets baksida och skapar en trevlig hemtrevlig känsla. Runes passion för former och specifika tillverkningstekniker i kombination med Knuts strävan att skapa snygga men funktionella möbler manifesterar sig i Mammoth Chair. Sätet och ryggen är gjorda av samma kompressionsform, vilket ger stolen dess karakteristiska rena minimalistiska utseende. Hög rygg, krama vingar och fluffigt klädsel ger överlägsen komfort och känsla av integritet, oavsett om du kopplar av hemma eller slappar av med andra.

Mammothstolen är handgjord med massiv ek som ram och ekfaner för sits och rygg. Ramen finns i flera färger; naturligt, rökt, mörkt färgat och svart, klädd i enorma variationer av tyger och läder.

“För mig är funktionalitet en nyckelfaktor och kan aldrig ignoreras, så om jag kan uppnå ren stil och funktionalitet i en produkt är jag glad.” – Knut Bendik Humlevik

Mer information

Ram

Black, Dark Stained, Natural

Velvet

black

Leverantör

Taggar

Kategorier