Följ oss på

Köpvillkor

Köp
Avtal om köp mellan dig och DJF Interior AB ingås när vårt ordersystem skickat ut en orderbekräftelse till dig på e-post avseende den beställning du gjort i vår webbshop. Orderbekräftelsen skickas med automatik vid den tidpunkt din betalning är godkänd.
Vi reserverar oss för att produkter på vår hemsida inte alltid ger en korrekt bild på det faktiska utseendet. Bilderna på din dator kan uppfattas felaktigt eller avvikande beroende op vilka inställningar som gjorts i din dator.

Priser
Priserna är angivna med vid var tid gällande mervärdesskatt.
Vi förbehåller oss rätten att justera priser med anledning av ändrade inköpspriser, nya avgifter och skatter, valutaförändringar och liknande. Vidare förbehåller vi oss rätten att justera felaktiga prisangivelser som skett på grund av misstag.

Leverans 
– Leverans i Sverige
Våra varor skickas med Postnord eller annat fraktbolag och kan hämtas på anvisat utlämningsställe efter att du erhållit avisering.
Möbler levereras till trottoar utanför ytterdörr eller trappuppgångsdörr, förutsatt att lastbil kan ta sig dit. Leveransen telefonaviseras till det telefonnummer du angivit, tidsbokas och levereras till dig på vardagar.
Vi erbjuder inte hemleveranser till icke brofasta öar och kan för närvarande inte leverera varor till utlandet.

– Leveranskostnad
Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 299sek inom sverige.

– Outlösta försändelser och ej mottagna varor
Vi debiterar 150sek för ej mottagna varor.

– Leveranstid
Normal leveranstid är ca 2 till 7 arbetsdagar om varan finns i lager
för beställningsvaror gäller ca 2 till 6 veckor.

Vid köp av en beställningsvara återkommer vi med beräknad leveranstid via mail inom en vecka efter genomfört köp. Om du vill ha information om leveranstid gällande en specifik vara är du alltid välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.
Om du beställer flera varor med olika lång leveranstid sker leverans till dig när samtliga varor kommit till vårt lager. Om du önskar delleveranser ber vi dig kontakta vår kundtjänst via vårt kontaktformulär.
Vi äger rätt att fördröja eller avbryta leverans av köpta varor på grund av force majeure, så som bland annat strejk, krigsutbrott, naturkatastrofer och andra liknande omständigheter som står utanför vår kontroll.

Betalning
I vår webbshop kan du betala med Klarna faktura och Klarna konto samt via kort eller banköverföring. Du kan läsa Klarnas allmänna villkor här. Vid Klarnas fakturatjänst gäller betalningstid 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår integritetspolicy samt Klarnas sekretesspolicy för mer information kring hur de använder dessa uppgifter.

Ångerrätt och retur
Du har normalt 14 dagars ångerrätt på varor du köpt i nätbutiken i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Detta innebär att du har rätt att returnera en vara om du inom 14 dagar efter att du mottagit den meddelar oss om att du vill utnyttja ångerrätten. Vid retur av varor som skickats till dig via ombudspaket betalar du själv returfraktkostnaden på 59 kronor oavsett vikt eller storlek på paketet. Använd gärna samma kartong som du fått varorna i. Den returnerade varan skall vara oskadad, oanvänd och följesedel/faktura skall bifogas. Den medföljande returfraktsedeln är förbetald och gör det smidigt för dig att enkelt lämna in paketet hos ditt närmaste ombud. (I vissa fall då en vara skickas direkt från leverantör så finns ingen bifogad returfraktsedel. Kontakta då vår kundtjänst via vårt kontaktformulär för att få hjälp med returen). När vi fått varan kontrollerar vi och godkänner returen. Summan för returfrakten dras sedan från varuvärdet vi betalar tillbaka.
Vid större försändelser som möbler och större taklampor som levereras hem till dig står du själv för returfrakten. Fraktkostnaden dras från varuvärdet som betalas tillbaka. Kontakta oss på Info@revesinterior.com för att få en prisuppskattning för din specifika vara som du önskar returnera.
DJF Interior AB står för transportrisken för beställningar ut till kund. men du som kund är ansvarig för försändelser tillbaka till oss. Var noggrann med hur du förpackar varorna. Nederst på returfraktsedeln står kollinumret för returen. Spara kollinumret för att kunna spåra din retur och se om vi mottagit den.

Reklamation av vara
Du har rätt till tre års reklamationsrätt enligt bestämmelserna i konsumentköplagen förutsatt att du meddelar oss inom rimlig tid från det att du upptäckte felet i varan. Kontakta alltid vår kundtjänst innan du returnerar en felaktig vara. När vi mottagit ett gällande reklamationskrav kommer vi att kontakta dig för vidare hjälp. Vid retur av giltigt reklamationskrav står vi självfallet för returkostnaden.
Om du trots detta inte är nöjd kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden eller till EU-kommissionens onlineplattform för tvistlösning: http://ec.europa.eu/odr. Vi åtar oss inte att delta i alternativa tvistlösningsförfaranden, men kommer att ta slutlig ställning till denna fråga vid en uppkommen tvist.
Allmänna reklamationsnämndenBox 174101 23 Stockholm


Garantier
Garantivillkoren varierar beroende på varumärke och vilken sorts vara det är fråga om. Kontakta vår kundtjänst om du har frågor om en viss varas garantivillkor.

Personuppgifter
Din integritet är viktig för oss. I vår policy beskrivs bland annat vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss.

På grund av den rådande situationen med Covid-19 kan leveranstiderna vara något längre än förväntat.