Följ oss på

Inredningstjänster

Behöver du inspiration, förslag på förändring eller hjälp med att göra om hemma? Våra kunniga inredare med öga för detaljer och fingertoppskänsla hjälper dig att förverkliga dina inredningsdrömmar. Tveka inte på att kontakta oss!
 

Onlinekonsultation

Med den här tjänsten ger vi er möjligheten att ta del vårt stora kunnande utan att boka in ett fysiskt möte. Ni kommer att få besvara några frågor om vad ni behöver hjälp med och vad ni är ute efter. Vi rekommenderar också att ni skickar med bilder på rummet samt en planritning alternativt mått på rummet för att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt.

Pris: 800kr per rum. Vid större objekt: pris enligt offert.

Företag

Vi hjälper ert företag att skapa en miljö där era kunder, gäster och personal kan trivas, genom att skapa en helhetslösning som inspirerar och visar företaget från dess bästa sida.

Paket - mindre

Ibland behöver man hjälp för att kunna ta fram det där lilla extra i sitt hem.

Vi kommer hem till dig för att förstå oss på din känsla och stil och tar del av dina önskemål och tankar. Från det första mötet tar vi med oss det samlade intrycken vi fått samt bilder och mått.

Vi det andra mötet träffas vi i en utvald butik där ni får ett skräddarsytt förslag på möbler och inredning för det rum ni önskar förändra.

I ”Enkel” ingår:

  • Moodboard
  • Placeringsguide för möbler
  • Skräddarsytt produktblad med förslag på inredning och möbler

Hur vi går tillväga:
2 timmars hembesök
2 timmar med presentation i butiker.

Pris: enligt offert.

Paket - större

Den här lösningen finns till för er som vill ha hjälp med flera rum genom en helhetslösning där allt ordnas med vår hjälp.
Perfekt om man vill renovera om eller precis har flyttat in i ett nytt boende.

Vi börjar med att träffas i ert hem en förmiddag eller eftermiddag, där vi går igenom era önskemål och tankar, tar foton, mått och bollar idéer.
Andra gången träffas vi i en utvald butik där vi presenterar våra förlag, går igenom känslan vi vill få fram samt vilka möbler och detaljer som kommer att behövas. Här får ni en Moodboard och ett skräddarsytt produktblad med förslag på inredning och möbler.

Vid vårt tredje besök kommer vi hem till er igen och hjälper er att placera ut möbler och dekoration sedan går vi igenom och stylar rummen för att du sedan bara ska kunna slappna av och njuta av ditt nya hem.

Vill du istället lämna över allt till oss så att du bara kan slappna av för att sedan komma hem och njuta av ett nyrenoverat hem? Kontakta oss för mer information.

Pris: enligt offert.

På grund av den rådande situationen med Covid-19 kan leveranstiderna vara något längre än förväntat.