Följ oss på

Diskborste, Tampico / Humdakin

Tips: Använd diskmedel med den biologiskt nedbrytbara HUMDAKIN diskborsten och vår kökshandduk i ekologisk bomull för en effektiv, snygg och hållbar rengöringsupplevelse.

ANVÄNDARINSTRUKTIONER
Denna produkt är ett koncentrat. Rekommenderad dosering: en pump disktvål i fem liter varmt vatten. Skölj med rent vatten efter rengöringsmedlet direkt på det smutsiga föremålet. Tänk på miljön när du doserar tvättmedlet – använd inte för mycket.

HUMDAKINs flytande produkter är fria från parabener, färgämnen, eteriska oljor, kemiska parfymer, hormonstörande ämnen och cancerframkallande ämnen. HUMDAKINs produkter innehåller allergivänlig parfym och endast milda konserveringsmedel. HUMDAKINs flytande produkter testas dermatologiskt.

60 kr

I lager

RUND diskborste
Bokträ och tampikofibrer
ø 4 cm

Den perfekta diskborsten med en kurskänsla från de växtbaserade tampikofibrerna. Denna borste är en perfekt följeslagare till din HUMDAKIN diskmedel när du diskar.

Rengör med varmt vatten och diskmedel. Torka med borsten uppåt. Behandla trähandtaget med olja varje gång för att hålla det skyddat och se bra ut.

Mer information

Taggar

Kategorier