Följ oss på

Rea!

Hand sanitizer, 70% / Humdakin

HANDGEL – 70% alkohol
300 ml

Denna handdesinfektionsmedel fungerar som de handdesinfektionsmedel du känner till, men vi har tillsatt glycerin och aloe vera för att hålla dina händer fuktade och vårdade. Vi har valt en 70% alkoholformel eftersom vi vill uppfylla så många av dina behov som möjligt och för att uppfylla några av de högsta kriterierna kring antibakteriella produkter.

Den speciella formeln rengör och fräschar upp dina händer och passar perfekt bredvid dina Humdakin tvålar och lotioner. Formeln absorberas lätt och innehåller lämplig mängd alkohol för att döda de flesta bakterier. Med sin snygga och klassiska design passar den rätt in i de andra Humdakin-produkterna i ditt hem.

Doftfri. Innehåller 70% alkohol, glycerol och aloe vera.

Tips: Använd diskmedel med den biologiskt nedbrytbara HUMDAKIN diskborsten och vår kökshandduk i ekologisk bomull för en effektiv, snygg och hållbar rengöringsupplevelse.

ANVÄNDARINSTRUKTIONER
Denna produkt är ett koncentrat. Rekommenderad dosering: en pump disktvål i fem liter varmt vatten. Skölj med rent vatten efter rengöringsmedlet direkt på det smutsiga föremålet. Tänk på miljön när du doserar tvättmedlet – använd inte för mycket.

HUMDAKINs flytande produkter är fria från parabener, färgämnen, eteriska oljor, kemiska parfymer, hormonstörande ämnen och cancerframkallande ämnen. HUMDAKINs produkter innehåller allergivänlig parfym och endast milda konserveringsmedel. HUMDAKINs flytande produkter testas dermatologiskt.

79 kr

I lager

ANVÄNDARINSTRUKTIONER:
Sprid en liten mängd gel i dina handflator och sprid runt tills de är torra. Se till att komma ihåg mitten av dina handflator, mellan fingrarna och runt handlederna. Skölj inte!

Ingredienser: Alkohol Denat., Aqua, Propylenglykol, Glycerin, Karbomer, Trietanolamin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Kaliumsorbat, Sodium Benzoate

Mer information

Leverantör

Taggar

Kategorier