Följ oss på

Rea!

CHANEL catwalk - bok / New Mags

Ända sedan hans första show för huset 1983 har Karl Lagerfelds Chanel-kollektioner konsekvent gjort rubriker och dikterade trender över hela världen. För första gången samlas nyckelutseenden i varje Chanel-kollektion som någonsin skapats av Lagerfeld i en enda volym, vilket ger en unik möjlighet att kartlägga utvecklingen av ett av världens mest inflytelserika modemerken och återupptäcka sällan sett kollektioner.

Den slutgiltiga publikationen öppnar med en kortfattad historia av Chanels hus, följt av en kort biografisk profil av Karl Lagerfeld. Det fortsätter att utforska själva samlingarna, som organiseras kronologiskt och introduceras med en kort text som avslöjar varje samlings inflytande och höjdpunkter.

Varje kollektion illustreras med noggrant kuraterade catwalkbilder, som visar hundratals spektakulära kläder, detaljer, accessoarer, skönhetsutseende och uppsättningar – och naturligtvis de bästa modemodellerna som bar dem på banan, från Claudia Schiffer och Linda Evangelista till Kate Moss och Cara Delevingne. Ett rikt referensavsnitt, inklusive ett omfattande index, avslutar boken.

429 kr

Beställningsvara (2-5 veckors leveranstid)

Mer information

Leverantör

Taggar

Kategorier