Följ oss på

Bok - 150 houses / New mags

299 kr

I lager

Ett urval av de 150 vackraste arkitektoniska ikonerna, med hem av Frank Lloyd Wright, Charles och Ray Eames, Le Corbusier och andra
“Det får mig att känna mig skyldig att någon ska ha så bra tid att göra vad de ska göra.” – Charles Eames om arkitektur.
“En läkare kan begrava sina misstag, men en arkitekt kan bara rekommendera sina kunder att plantera vinstockar.” – Frank Lloyd Wright om arkitektur.

Arkitektoniska resor ökar. Med den här boken har du inte bara en referensbok om 150 av världens mest ikoniska privata hem, utan också en lista över hinkar för att planera ditt nästa lands- eller stadsresa. Dessa hem är unika, antingen på grund av interiörens estetik, konstruktionen eller den sofistikerade designen. Detta är den ultimata önskelistan för arkitekturresor. För varje hus ger författarna en livlig beskrivning av byggnaden och dess ägare, utöver detaljerna för arkitekt, datum och plats. 150 hus du behöver besöka innan du dör är den ultimata ‘arkitekturlistan’ och uppföljaren till de framgångsrika 150 barerna du behöver besöka innan du dör, 150 restauranger du behöver besöka innan du dör och 150 hotell du behöver besöka innan Du dör.

Mer information

Taggar

Kategorier