Aroma Diffuser - Bamboo / Sthlm fragrance supplier

Aroma Diffuser Bamboo Edition skapar välmående med mist och ljuvlig doft.

Vit keramik top med Bamboo bas
Mist och doftsättning per 100 ml vatten: Igång i 4-6 h
Automatisk avstängning
Mjuk LED-Belysning
Ljudlös

995 kr

Produktbeskrivning:

Med sin vackra exotiska design i vit keramik top med bamboo botten, pryder Aroma Diffuser Bamboo Edition sin plats var du än ställer denna. En lika dekorativ inrednings detalj som funktionell. Aroma Diffuser Bamboo Edition skapar ett välmående i ditt hem med mist, doft och varm belysning. Aroma Diffuser Bamboo Edition producerar ingen värme, vibrationer eller ljud, vilket gör den perfekt att använda dag som natt. Med sin unika design passar denna utmärkt in i när du önskar mixa det stilrena med exotisk tänk och där välmående står i fokus både via mist och fantastisk doft.

Ultrasonic Aroma Diffuser, fuktar och friskar upp kvalitén på luften du andas in och skapar en behaglig inomhusluft förenad med doftsättning.

Aroma Diffuser skapar en fridfull och väldoftande mist där du kan addera din favoritdoft genom att hälla 1-3 droppar doftolja i vattenbehållaren. Aroma Diffuser förenar Aroma terapi med modern vetenskaplig innovation och du behöver endast ett vägguttag att plugga in den i för att skapa en fantastiskt väldoftande atmosfär.

Aroma Diffuser Bamboo Edition är igång i ca 4-6 timmar och när vattnet ångat bort stängs den av automatiskt så den är självgående.

Ultrasonic Aroma Diffuser har en varm LED-belysning som skiftar i belysning.

Mer information

Leverantör

Taggar

Kategorier